VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Londen (31/05 – 1/06/19)

Mandel Car / Londen (31/05 – 1/06/19)

Londen (31/05 – 1/06/19)

€190 per persoon

De lente is een uitstekend moment om de Britse hoofdstad te bezoeken. We rijden Londen binnen via Lambeth Bridge en passeren de Houses of Parliament, Big Ben, Downing Street 10 en de Horse Guards. In de omgeving van Trafalgar Square stappen we uit. Na een vrij middagmaal wandelen we onder leiding van onze gids langs the Mall en St James’s Park naar Buckingham Palace. Op zaterdagmorgen genieten we van het vele groen van Hyde Park & Kensington Garden die deel uitmaken van de acht Royal Gardens of  London. In de  omgeving bevindt zich ook  een van de meest chique en beroemde warenhuizen, namelijk  Harrod’s.  Heb je geen tijd om alle zeven de verdiepingen te bezoeken dan is de Food Hall toch zeker een must. Een aanrader in de omgeving is zeker een bezoek aan het Victoria en Albert Museum te bezoeken: het is het grootste museum ter wereld van decoratieve kunst.  De indrukwekkende verzameling bevat o.a.schilderijen, foto’s, textiel, juwelen, …

Prijs : € 190,-

Toeslag 1-pk : 60,-

Annulatie- en bijstandsverzekering : € 25

31/05/2019    2 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Transport met de ferry
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Bezoek(en)
  Reisleider
  Avondmaal
  Gids bij rondleiding of rondrit
  Ontbijt

TOUR LOCATIE

We rijden naar Calais waar wij inschepen en vaart zetten naar Dover. We rijden Londen binnen via Lambeth Bridge en passeren de Houses of Parliament, Big Ben, Downing Street 10 en de Horse Guards. In de omgeving van Trafalgar Square stappen we uit. Na een vrij middagmaal wandelen we onder leiding van onze gids langs the Mall, de weg die van de Admiralty Arch naar het Queen Victoria Memorial loopt, en St James’s Park, naar Buckingham Palace. St James’s Park werd in oorsprong aangelegd door Hendrik VIII en is vandaag de dag bij ambtenaren een geliefde plek om te lunchen.Na een flinke portie ‘royalty’ voorzien we nog wat vrije tijd. Vermoedelijk is het ook stilaan tijd voor een deugddoende “pint of beer” in een typisch Engelse pub. Aansluitend rijden wij naar ons hotel voor avondmaal en overnachting. Op zaterdagmorgen na het ontbijtbuffet genieten we van het vele groen van Hyde Park & Kensington Gardens die beide deel uitmaken van de acht Royal Gardens of London. Hyde Park is de ideale plaats om te vertoeven op een aangename dag in London, dat was vroeger zo en nu is het nog altijd zo. Het werd reeds opengesteld voor het publiek in 1637 door Karel I. Via the Serpentine komen we in de  Kensington Gardens die er naast liggen en die sedert 1689 bij Kensington Palace horen. In de omgeving bevindt zich ook een van de meest chique en beroemde warenhuizen, namelijk  Harrods.  Hier kan je alles kopen wat je in je hele leven nodig hebt, van de geboorte tot je begrafenis. Heb je geen tijd om alle zeven de verdiepingen met 330 verschillende department stores te bezoeken dan is art-deco ruimte van de Food Hall toch zeker een must. Een alternatief in de omgeving is een bezoek aan het Victoria en Albert Museum. Het is het grootste museum ter wereld en heeft een collectie van zo’n 5 miljoen voorwerpen. Deze indrukwekkende verzameling bevat ondermeer schilderijen, foto’s, textiel, juwelen,... Je maakt best vooraf een keuze van wat je wil bezoeken daar het museum zo groot is dat je er kan verdwalen ! Daarna wordt het tijd om de terugreis aan te vatten. PRIJS:  € 190,- pp Inbegrepen: heen- en terugreis met comfortabele autocar, verblijf in 2-pk in 4*-hotel op basis van half pension, boot H/T, reisbegeleiding, btw, garantiefonds. Toeslagen:
 • single kamer : € 60,-
 • annulatie- en bijstandsverzekering : € 25
Opgelet: Wij herinneren er u ook aan dat u, op het ogenblik van opmaak van dit programma, in het bezit dient te zijn van uw IDENTITEITSKAART voor de grenscontroles. Kinderen moeten beschikken over een Kids-ID, minderjarigen die reizen zonder hun beide ouders, gelieve uw stadhuis te contacteren. Bij niet-Belgische nationaliteit gelieve uw ambassade/consulaat te contacteren. Indien er na de Brexit iets verandert in verband met de grensformaliteiten, dan brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.