VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Londen tussen kerst en nieuw (28 & 29/12/19)

Mandel Car / Londen tussen kerst en nieuw (28 & 29/12/19)

Londen tussen kerst en nieuw (28 & 29/12/19)

€175 per persoon

Na onze ophaalronde rijden we naar Calais waar we de ferry inrijden. Aangekomen in Dover vervolgen we onze weg naar Londen. Bij aankomst in het centrum bent u volledig vrij om de stad op eigen houtje te verkennen, te winkelen, … Wie dit verkiest kan onder leiding van onze gids een geleide wandeling maken waarbij volgende toppers aan bod komen : Trafalgar Square, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace… Op zaterdagmorgen verlaten we het hotel na het english breakfast. Opnieuw bent u volledig vrij om van deze wereldstad te genieten. Wij geven u echter ook de mogelijkheid om een uitgebreide rondrit te maken door de andere Londense wijken zoals de City of Londen met St Paul’s Cathedral, Bloomsbury met het British Museum, Marylbone met Mme Tussauds, Hyde Park en Knightsbridge met de Royal Albert Hall en Harrods… In de vooravond verlaten we Londen.

Prijs : € 175,- pp

Toeslag 1-pk : € 55,-

Volzet/wachtlijst

 • Bestemming
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Transport met de ferry
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Reisleider
  Avondmaal
  Accommodatie
  Gids bij rondleiding of rondrit

TOUR LOCATIE

Voor een shop-aholic vormen de vele department stores en exclusieve boetiekjes een waar shoppingparadijs. In Oxford Street vindt u ondermeer The Disney Store, Primark, Pull & Bear, Urban Outfitters en Benetton. in Regent Street is Liberty een must en designliefhebbers vinden er hun gading bij Guess en Michal Kors. Op Piccadilly is er het heel exclusieve Fortnum and Mason en Knightsbridge is de thuisbasis voor Harrods en Harvey Nichols. Voor de écht exclusieve boetiekjes is de omgeving van Bond Street de place to be. Een aanrader is ook M&M’s World aan Leicester Square. En als het nieuwe jaar nadert, dan bereidt men reeds de solden voor. Gewoonlijk is Harrods er als eerste bij op de eerste werkdag na Boxing Day… Op zaterdagmorgen vroeg vertrek. Na onze ophaalronde rijden we naar Calais waar we de ferry inrijden. Aangekomen in Dover vervolgen we onze weg naar Londen. Bij aankomst in het centrum bent u volledig vrij om de stad op eigen houtje te verkennen, te winkelen, … Wie dit verkiest kan onder leiding van onze gids een geleide wandeling maken waarbij volgende toppers aan bod komen : Trafalgar Square, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace… In de vooravond pikt onze chauffeur u terug op en brengt u naar het hotel.   Ons hotel is gelegen ten westen van Kensington en alle kamers beschikken over bad en douche, haardroger, TV, minibar. Installatie en avondmaal. Op zondagmorgen verlaten we het hotel na het english breakfast. Opnieuw bent u volledig vrij om van deze wereldstad te genieten. Wij geven u echter ook de mogelijkheid om een uitgebreide rondrit te maken door de andere Londense wijken zoals de City of Londen met St Paul’s Cathedral, Bloomsbury met het British Museum, Marylbone met Mme Tussauds, Hyde Park en Knightsbridge met de Royal Albert Hall en Harrods… In de vooravond verlaten we Londen.   PRIJS: € 175,-pp Inbegrepen : heen- en terugreis met comfortabele autocar, boot heen/terug, verblijf in 2-pk in  4*-hotel, avondmaal  in buffetvorm 1edag, uitgebreid english breakfast buffet 2edag, geleide rondritten en wandelingen zoals beschreven, btw, garantiefonds. Toeslagen:
 • Single kamer : € 55 (op aanvraag)
 • annulatie- en bijstandsverzekering : € 25
  WIJ RADEN U AAN TIJDIG TE RESERVEREN.     Opgelet: Wij herinneren er u ook aan dat u, volgens de wetten geldend op het ogenblik van opmaak van dit programma, in het bezit dient te zijn van uw IDENTITEITSKAART voor de grenscontroles. Kinderen moeten beschikken over een Kids-ID, minderjarigen die reizen zonder hun beide ouders, gelieve uw stadhuis te contacteren. Bij niet-Belgische nationaliteit gelieve uw ambassade/consulaat te contacteren. Indien er na de Brexit iets zou veranderen in verband met de grensformaliteiten, dan brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.