VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Oxford en Harry Potter (8 & 9/07/23)

Mandel Car / Oxford en Harry Potter (8 & 9/07/23)

Oxford en Harry Potter (8 & 9/07/23)

€349 per persoon

Een buitenkans voor alle fans van Harry Potter, maar ook voor wie houdt van de charme van de oude universiteitsstad zoals we die leerden kennen in de series van Inspector Morse.


Op zaterdagmorgen reizen we via de Eurotunnel naar het Britse continent en rijden we vanuit Folkestone naar Oxford. Na een vrij middagmaal maken we onder leiding van onze gids kennis met Oxford en treden we als het ware in de voetsporen van Harry Potter. Ook een bezoek aan Christ Church is inbegrepen. De universiteit van Oxford is de oudste universiteit van Engeland en Christ Church is het grootste College van deze universiteit. De prachtige Great Hall met het waardevolle houten plafond stelt in de films Hogwart’s Dining Hall voor. Na de wandeling kan je genieten van wat vrije tijd: zich wagen aan een ‘pint’ in een oude Oxfordse studentenpub lijkt ons een goed idee… Daarna verlaten we Oxford en zoeken we ons hotel op voor avondmaal en overnachting.

Na het ontbijtbuffet op zondagmorgen rijden we naar Leavesden voor een bezoek aan Warner Bros. Studios Tour. “The making of Harry Potter” leidt ons binnen in de authentieke en spectaculaire sets waaronder de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus en de Wegisweg. We ontdekken het ongelooflijke schaalmodel van Zweinstein dat wordt gebruikt voor buitenscènes in de films en komen erachter hoe de special effects en animatronics in de film in elkaar zitten. Daarna wordt het tijd om de terugreis aan te vatten.

Een geldig internationaal paspoort is vereist, ook voor kinderen.

Prijs: €349,-pp

Inbegrepen: verblijf in 3*-hotel op basis van half pension, Eurotunnel, Harry Potterwandeling met bezoek aan Christ Church, bezoek aan de Warner Bros. Studio Tour

Toeslagen:

 • Single kamer: € 50 (op aanvraag)
 • Annulatie- en bijstandsverzekering: € 32
08/07/2023    2 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Half pension
  Driesterrenhotel
  Transport door de Eurotunnel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Bezoek(en)
  Rondleiding(en)
  Reisleider
  Toegangsgelden
  Gids bij rondleiding of rondrit
  Ontbijt

TOUR LOCATIE

Oxford