VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 
Mandel Car / Schotland (19 – 26/07/20)

Schotland (19 – 26/07/20)

€1490 per persoon

In de vooravond gaan we aan boord van de ferry en de volgende morgen komen we aan in Newcastle. We volgen een tijdlang de Muur van Hadrianus en brengen een bezoekje aan Gretna Green, één van
de meest populaire trouwlocaties ter wereld. Vanuit onze uitvalsbasis in Glasgow beloven wij u een heel gevarieerd programma. Uiteraard verkennen we grondig het bruisende Glasgow : hier is vooral het bekroonde Riverside Museum heel interessant. We voorzien ook een Afternoon Tea in “The Willow Tearooms” van Mackintosh. In Edinburgh wandelen we langs de Royal Mile en bezoeken we Edinburgh Castle. We genieten van de pure natuur tijdens een uitstap naar Loch Lomond. Ook Stirling Castle, het Falkirk Wheel en Traquair House komen aan bod. En uiteraard proeven we een uitstekende Single Malt Whisky! Op zaterdagnamiddag schepen we opnieuw in en op zondagmorgen rijden we vanuit IJmuiden opnieuw huiswaarts.

Prijs: € 1.490 ,- pp (Bij reservatie voor 29/2: -€ 100,- pp)

Toeslag 1-pk: € 700,-

Inbegrepen: ferry Newcastle-Amsterdam/IJmuiden H/T met 2 nachten op basis van tweepersoonsbinnencabine en 5 overnachtingen in 2-pk op basis van half pension, diverse toegangsgelden.

19/07/2020    8 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  Garage Mandelcar / Spil Roeselare
 • Inclusief
  Half pension
  Transport met de ferry
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Bezoek(en)
  Rondleiding(en) met proevertjes
  Rondleiding(en)
  Reisleider
  Toegangsgelden
  Accommodatie
  Gids bij rondleiding of rondrit

TOUR LOCATIE

Download het volledige programma van deze meerdaagse reis via deze link: Schotland Mandelcar 2020