VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 
Mandel Car / Streekproevertjestocht (4/06/20)

Streekproevertjestocht (4/06/20)

€79 per persoon

Na een ontvangst met koffie en typische vlaai maken we een korte smiekeltocht waarbij hapjes en drankjes van Lokerse bodem worden geproefd. Het wordt een culinaire wandeling met heel wat sappige verhalen. Na het middagmaal brengen we een bezoek aan het Stadsmuseum dat ondermeer een uniek beenhouwersmuseum huisvest. Het wordt een nostalgische terugblik “doorspekt” met anekdoten. Niet enkel de vleeswinkel maar ook de werkplaats en de slachtstal zijn volledig ingericht zoals het 100 jaar geleden was. Aansluitend brengen we ook een bezoek aan de aardbeienkwekerij ’t Grinte Hof waar we alles te weten komen over de zoete aardbei en de verschillende teeltmethodes. Na de rondleiding genieten we van een toepasselijk proevertje. We sluiten de dag af met een lekkere avondboterham.

Als hoofdgerecht kan u ’s middags kiezen voor Lokerse paarde- worst, verkozen tot hét Streekproduct 2019. Wil dit vermelden bij de reservatie.

 

Prijs : € 79

 Inbegrepen: koffie met vlaai, 5 proevertjes, hoofdgerecht en dessert, toe- gang en rondleiding in het Stadsmuseum, bezoek en proe- vertje in ’t Grinte Hof, avondboterham.

04/06/2020    1 dag
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Frunpark (Izegem)
 • Inclusief
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Koffie met gebak of een andere lekkernij
  Bezoek(en)
  Rondleiding(en) met proevertjes
  Rondleiding(en)
  Avondmaal
  Middagmaal
  Toegangsgelden
  Gids bij rondleiding of rondrit

TOUR LOCATIE