VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Reisvoorwaarden

Mandel Car / Reisvoorwaarden

Bijzondere reisvoorwaarden dagreizen :

Bij eendagsreizen moet de inschrijving gepaard gaan met de betaling van de volledige reissom.

De organisator mag de reis afgelasten wanneer minder dan 25 personen zouden ingeschreven zijn. De organisator zal in dat geval de deelnemers schriftelijk verwittigen en zal de terugbetaling doen van ieder bedrag dat voor de reis reeds betaald werd.

Bij annulatie door de reiziger, mits geldige reden en tot maximaal 1 werkdag voor vertrek, wordt een waardebon uitgereikt ten bedrage van het autocargedeelte van de dagreis. De reis kan wel worden overgedragen op een andere persoon. Onkosten die gemaakt werden voor toegangen of andere reservaties kunnen niet gerecupereerd worden. Een dagreis die vereffend werd met een compensatiebon kan geen aanleiding meer geven tot terugbetaling.

Een aanzienlijke koersschommeling van de munt(en) en verhoging van btw- en andere tarieven, kan aanleiding geven tot aanpassing van onze prijzen, die gebaseerd zijn op de wisselkoersen en tarieven van december 2019. Verandering in de wetgeving met betrekking tot de reisdokumenten voor het Verenigd Koninkrijk kunnen geen reden zijn tot annulatie.

Bijzondere reisvoorwaarden meerdaagse reizen:

Klik ‘hier’ om onze reisvoorwaarden te bekijken voor de meerdaagse reizen