VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Tour overzicht

Shopping!
Na Boxing Day starten de bekende department stores in Londen hun winterkoopjes. Waag uw kans in Oxford of Regent Street, Covent Garden of Harrod’s! Shopaholics, brace yourselves! Puur shopping (vrij programma).
27/12/2019    1 dag
EXTRA!
In de ca. 185 winkels van het Outlet Shoppingcenter kan men zijn hartje ophalen. Ook in de sfeervolle binnenstad van Roermond, met zijn kleine straatjes en pleintjes is het gezellig winkelen. Het shoppingcenter bevindt zicht zich op een 10-tal minuutjes wandelen van het historische centrum.
26/12/2019    1 dag
Een gezellige uitstap die u kan combineren met de aankoop van lekkere champagne. In de voormiddag bezoeken we een familiaal champagnebedrijf. Bezoek en degustatie, mogelijkheid tot aankoop. Daarna volgt Reims: vrij middagmaal en een bezoek aan de kerstmarkt met ruim 125 kerstkraampjes.
22/12/2019    1 dag
De kerstmarkten in Valkenburg zijn uitzonderlijk sfeervol dankzij hun locatie in de verschillende grotten. In de prachtig verlichte gangen en ondergrondse zalen kan je snuisteren tussen de standjes met kerstartikelen. Nadien bezoeken we de kerstmarkt op het Vrijthof van Maastricht. “Mestreech” betovert het hart van elke bezoeker.
In voor een gezellig uitstapje tijdens de donkere dagen in de winter? Breng dan een bezoek aan een van de vele kerstmarkten in Amsterdam. Voor een dosis kerstpret in de vorm van kerstshoppen, schaatsen en warme chocolademelk kun je terecht in het kerstdorp op het Museumplein. Amsterdam bruist tijdens de kerstdagen! Vertrek voorzien rond 9:00…
21/12/2019    1 dag
De middeleeuwse binnenstad biedt een ruime keuze aan exclusieve boetiekjes, gezellige pubs en restaurants. Een bijkomende attractie is de ‘christmas market’ op Whitefriars Square. De heen- en terugreis gebeuren rechtstreeks.Tijdens de overtocht met ferry : vrije maaltijd. Reserveer tijdig!
21/12/2019    1 dag
De grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland staat in Dordrecht! Ca. 350 kramen en pagodetenten vol kerstcadeaus, muziekoptredens en warme lekkernijen zorgen voor een heerlijke kerstsfeer. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen bovendien een prachtig decor.
15/12/2019    1 dag
Bij aankomst in Parijs kan u uitstappen in de omgeving van de Opéra : u bent onmiddellijk vrij om naar hartelust uw eindejaarskoopjes te doen. De grote warenhuizen zoals Galeries Lafayette en Printemps bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Wie dat wenst kan ook onze gids volgen en een rustige wandeling maken over Ile de…
14/12/2019    1 dag
Met ontbijt!
In Düsseldorf, een heel aantrekkelijke en romantische kerstbestemming, kan u zowel de Nikolausmarkt als de kerstmarkt op de Schadowplatz bezoeken. De ruim 260 nostalgische kersthutten betoveren groot en klein met hun sfeerverlichting en verleidelijke geuren. Düsseldorf is ook het mekka voor exclusieve modewinkels en grote warenhuizen als de Kö-Galerie en het luxueuze Carsch-Haus (Armani, Joop,…
14/12/2019    1 dag