VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Düsseldorf (9 & 10/12/23)

Mandel Car / Düsseldorf (9 & 10/12/23)

Düsseldorf (9 & 10/12/23)

€199 per persoon

Voor wie een daguitstap naar de Duitse kerstmarkten veel te kort is! Schilderachtige kerstmarkten, schitterende winkels, Glühwein… Voor gasten uit de hele wereld geldt Düsseldorf als dé aantrekkelijkste en meest romantische kerstbestemming.

 

 

Zaterdag 9 december

Na onze ophaalronde rijden wij met een korte halte onderweg naar Düsseldorf. Bij aankomst ben je onmiddellijk vrij om de verschillende Kerstmarkten te bezoeken, rond te snuisteren in de luxueuze Düsseldorfse warenhuizen zoals Carsch-Haus aan de Heinrich Heine-Platz of Karstadt in de Schadowstrasse… Daarna rijden we naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Zondag 10 december

Na het ontbijtbuffet op zondagmorgen spreken we af met de liefhebbers voor een uitstapje naar een buitenwijk van Düsseldorf met een Nederlands sprekende gids. In Kaiserswerth bevindt zich de kasteelruïne van Kaiserpfalz van keizer Frederik Barbarossa. De barokhuizen op de oude marktplaats en de Rijnpromenade met het mooie zicht op het Niederrheinlandschap zullen u zeker charmeren.

 ’s Namiddags kan je dan nog terecht op de Marktplatz of de Schadowplatz om uw laatste kerstaankopen in te slaan. Volgens de huidige planning is deze zondag een “koopzondag”, zodat de meeste winkels ’s namiddags ook geopend zijn (onder voorbehoud van wijzigingen). Wij verlaten Düsseldorf om 17u00 : terugreis met halte onderweg voor vrij avondmaal.

Prijs: € 199,- pp

Inbegrepen: verblijf in 4*-hotel op basis van half pension, uitstap met lokale gids naar Kaiserswerth.

Toeslagen:

 • Single kamer: € 40 (op aanvraag)
 • Annulatie- en bijstandsverzekering: € 32
 • Bestemming
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Reisleider
  Avondmaal
  Gids bij rondleiding of rondrit
  Ontbijt

TOUR LOCATIE