VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Düsseldorf en Dortmund (7 & 8/12/19)

Mandel Car / Düsseldorf en Dortmund (7 & 8/12/19)

Düsseldorf en Dortmund (7 & 8/12/19)

€130 per persoon

Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen de Duitse kerstmarkten… Op zaterdag rijden we naar Düsseldorf zodat u er de Nikolausmarkt in de oude binnenstad en de kerstmarkt op de Schadowplatz kan bezoeken. Daarnaast is Düsseldorf ook het mekka voor de exclusieve modewinkels en grote warenhuizen, zoals de Kö-Galerie en het luxueuze Carsch-Haus. Op zondagmorgen komt Dortmund aan de beurt. De kerstmarkt hier wordt vaak omschreven als de grootste van Duitsland. Op het Alter Markt-podium wordt dagelijks een gevarieerd showprogramma gepresenteerd. Omstreeks 17u00 vatten we de terugreis aan.

Prijs : € 130,- pp

Toeslag 1-pk : € 40,-

 • Bestemming
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Avondmaal
  Ontbijt

TOUR LOCATIE

Voor wie een daguitstap naar de Duitse kerstmarkten veel te kort is ! Schilderachtige kerstmarkten, schitterende winkels, Glühwein… Voor gasten uit de hele wereld gelden Düsseldorf en Dortmund als dé aantrekkelijkste en meest romantische kerstbestemmingen. Zaterdag 7 december Na onze ophaalronde rijden wij met een korte halte onderweg naar Düsseldorf. Bij aankomst bent u onmiddellijk vrij om de verschillende Kerstmarkten te bezoeken : u kan er ondermeer terecht op de Marktplatz aan het stadhuis (foto 1), op de Heinrich-Heine-Platz (foto 2) of in het winterwitte sneeuwhuttendorp op de Schadowplatz. Daarnaast kan u ook rondsnuisteren in de luxueuze Düsseldorfse warenhuizen zoals Carsch-Haus of Karstadt in de Schadowstrasse en shoppen op topniveau in de Köngisallee, dé exclusieve prachtboulevard met zijn elegante winkelpaleizen… Daarna rijden we naar ons hotel voor avondmaal en overnachting. We verblijven in het Mercure Hotel Düsseldorf Seestern. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreentelevisie, bad, safe, telefoon, internetttoegang en wireless lan toegang. Zowel het avondmaal als het ontbijt zijn in buffetvorm. Zondag 8 december Na het ontbijtbuffet rijden we naar Dortmund.  De kerstmarkt hier wordt vaak omschreven als de grootste van Duitsland. Men gaat er ook prat op dat hier de grootste kerstboom ter wereld staat! Op het “Alter Markt”-podium wordt bovendien dagelijks een gevarieerd showprogramma gepresenteerd. Bij vertrek ontvangt u per reservatie een handig programma met stadsplan van zowel Düsseldorf als Dortmund. Wij verlaten Dortmund om 18u00 : terugreis met halte onderweg voor vrij avondmaal.

PRIJS: € 130,-pp   Inbegrepen :  heen- en terugreis met comfortabele autocar, verblijf in 4*-hotel op basis van 2-pk en halfpension  btw, Duitse baantaksen, garantiefonds. Toeslagen:
 • Single kamer : € 40 (op aanvraag)
 • annulatie- en bijstandsverzekering : € 25
WIJ RADEN U AAN TIJDIG TE RESERVEREN.