VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Giethoorn, Almere & Amsterdam (15 & 16/07/23)

Mandel Car / Giethoorn, Almere & Amsterdam (15 & 16/07/23)

Giethoorn, Almere & Amsterdam (15 & 16/07/23)

€290 per persoon

We beginnen onze tweedaagse in Giethoorn, het Hollands Venetië. In een (overdekte) rondvaartboot maken we kennis met de schilderachtige grachten, sierlijke bruggetjes en de schitterende natuur. Na het middagmaal trekken we naar Almere. Deze stad is nog geen halve eeuw oud, maar is een parel voor liefhebbers van moderne architectuur. We ontdekken de Citadel, de Smaragd, The Jewel en andere gebouwen tijdens een wandeling. Maar ook voor wie van winkelen houdt is Almere een aanrader.

Op zondagochtend trekken we naar Amsterdam. Volgens sommigen de leukste stad ter wereld. Overal waar je komt zie je water, bruggetjes, idyllische panden en heel veel fietsen. Zonder wereldberoemde bouwwerken heeft het toch een centrum om trots op te zijn. In de voormiddag verkennen we de stad met een rondvaartboot over de Amsterdamse grachten. Na een vrij middagmaal passeren het koninklijk Paleis, het Anne Frankhuis, de Westerkerk, de Prinsengracht en de Kalverstraat tijdens een wandeling de revue. Wie wil kan de namiddag ook vrij in de stad doorbrengen.

Prijs: € 290,- pp

Inbegrepen: verblijf in 4*-hotel op basis van half pension (driegangenmenu met 2 drankjes en ontbijtbuffet), rondvaart en driegangenmenu in Giethoorn, rondvaart in Amsterdam

Toeslagen:

 • Single kamer: € 70 (op aanvraag)
 • Annulatie- en bijstandsverzekering: € 32
15/07/2023    2 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Rondvaart
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Bezoek(en)
  Rondleiding(en)
  Driegangenmenu
  Reisleider
  Avondmaal
  Middagmaal
  Gids bij rondleiding of rondrit
  Ontbijt

TOUR LOCATIE

Giethoorn