VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Utrecht – Amersfoort – Amsterdam (13 & 14/07/24)

Mandel Car / Utrecht – Amersfoort – Amsterdam (13 & 14/07/24)

Utrecht – Amersfoort – Amsterdam (13 & 14/07/24)

€265 per persoon

We beginnen onze tweedaagse met een bezoek aan Utrecht, een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. We wandelen we langs ‘de Hotspots van Utrecht’. U komt langs de Dom, grachten, werven, kerken en leuke steegjes en de gids zal u natuurlijk voorzien van de bijbehorende historische informatie. Na een vrij middagmaal rijden we door naar Amersfoort, wellicht de meest fotogenieke stad van Nederland. We ontdekken er onder meer de Koppelpoort, de Muurhuizen en het middeleeuwse centrum.

Op zondag trekken we naar Amsterdam. Na een rondvaart over de grachten en een vrij middagmaal ontdekken we het historische hart van de stad. De Dam, het Koninklijk Paleis, het Anne Frankhuis en de Munttoren passeren de revue. Het centrum van Amsterdam is aangewezen als toeristisch winkelgebied: de meeste winkels zijn ook dan geopend.

Prijs: € 265,-

Inbegrepen : verblijf in 4*-hotel op basis van 2-pk en halfpension (driegangenmenu met 2 drankjes en ontbijtbuffet), rondvaart in Amsterdam.

13/07/2024    2 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Half pension
  Viersterrenhotel
  Rondvaart
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Rondleiding(en)
  Driegangenmenu
  Reisleider
  Avondmaal
  Gids bij rondleiding of rondrit
  Ontbijt

TOUR LOCATIE