VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 
Mandel Car / Lourdes (11-14/10/2020)

Lourdes (11-14/10/2020)

€395 per persoon

Omwille van het Coronavirus is deze meerdaagse reis verplaatst naar 11 t.e.m. 14 oktober 2020. We bieden onze klanten het zelfde programma aan aan dezelfde prijsvoorwaarden.

Meer dan 150 jaar geleden zag Bernadette Soubirous voor de eerste maal de verschijning van “De Dame” aan de grot van Massabielle te Lourdes. Nu komen jaarlijks miljoenen bedevaartsgangers en toeristen uit de hele wereld deze site bezoeken. Naast de religieuze dimensie is Lourdes ook toeristisch aantrekkelijk: het is een heerlijke plek om te ontspannen en de natuurpracht van de Pyreneeën is vlakbij. Ter plaatse verblijven we in een hotel dat gelegen is dichtbij het heiligdom van Notre-Dame, op de linkeroever van de Gave en langs de avenue Peyramale. Op vrijdag hebben we alle tijd om Lourdes en de verschillende heiligdommen te bezoeken. ’s Avonds heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan de kaarsjesprocessie. Na een vrije zaterdagvoormiddag maken we een aangenaam uitstapje naar de Cirque de Gavarnie, in het hartje van de Pyreneeën.

Prijs : € 395,- pp

Toeslag 1-pk : € 100,-

Inbegrepen : Verblijf in 3*-hotel op basis van 2-pk en vol pension (ter plaatse), lunchbroodjes tijdens de heenreis, uitstap naar Gavarnie

11/10/2020    4 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Vol pension
  Driesterrenhotel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Rondrit(ten)
  Bezoek(en)
  Accommodatie

TOUR LOCATIE

Lourdes

Download het volledige programma van deze meerdaagse reis via deze link:LOURDES programma 2020