VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Lourdes (13-17/8/2023)

Mandel Car / Lourdes (13-17/8/2023)

Lourdes (13-17/8/2023)

€495 per persoon

Meer dan 150 jaar geleden zag Bernadette Soubirous voor de eerste maal de verschijning van                  “De Dame” aan de grot van Massabielle te Lourdes. Nu komen jaarlijks miljoenen bedevaartgangers en toeristen uit de hele wereld deze site bezoeken. Naast de religieuze dimensie is Lourdes ook toeristisch aantrekkelijk: het is een heerlijke plek om te ontspannen en de natuurpracht van de Pyreneeën is vlakbij.

 

 Zondag 13 augustus – ’s Morgens vroeg uit de veren. Vanuit Izegem en Roeselare rijden we over Rijsel, Parijs, Orléans, Poitiers, Bordeaux, Langon, Pau naar Lourdes. Onderweg zoeken we een leuk plekje op voor onze lekkere lunchbroodjes.

Maandag 14 – Dinsdag 15 – Woensdag 16 september

Tijdens ons verblijf hebben we ruimschoots de tijd om Lourdes en de verschillende heiligdommen te bezoeken: de bedevaartbasiliek, de grot, de crypte tussen de Bovenste basiliek en de Rozenkrans-basiliek, het Bernadette-museum, een wandeling langs de Gave bij de Kruisweg van de zieken…

Een suggestie is ook om het toeristische treintje te nemen dat u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad toont. En natuurlijk zijn er ook veel gezellige winkeltjes in Lourdes…

We bieden u ook graag twee mooie uitstappen aan (afhankelijk van het weer). Zeker is alvast dat we een bezoekje brengen aan de Cirque de Gavarnie, één van de mooiste natuurgebieden in de Franse Pyreneeën.

Donderdag 17 augustus – In de vroege morgen vatten we de terugreis aan met een vrij middagmaal onderweg.

Prijs: € 495,- pp

Inbegrepen: verblijf in hotel Gloria op basis van vol pension, lunchbroodjes tijdens de heenreis, 2 uitstappen.

Toeslagen:

 • Single kamer: € 145 (op aanvraag)
 • Annulatie- en bijstandsverzekering: € 32
13/08/2023    5 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Vol pension
  Driesterrenhotel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Rondrit(ten)
  Bezoek(en)
  Reisleider
  Avondmaal
  Middagmaal
  Accommodatie
  Ontbijt

TOUR LOCATIE

Lourdes