VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Lourdes (16-20/6/2024)

Mandel Car / Lourdes (16-20/6/2024)

Lourdes (16-20/6/2024)

€525 per persoon

Meer dan 150 jaar geleden zag Bernadette Soubirous voor de eerste maal de verschijning van “De Dame” aan de grot van Massabielle te Lourdes. Nu komen jaarlijks miljoenen bedevaartgangers en toeristen uit de hele wereld deze site bezoeken. Naast de religieuze dimensie is Lourdes ook toeristisch aantrekkelijk: het is een heerlijke plek om te ontspannen en de natuurpracht van de Pyreneeën is vlakbij.

We verblijven in Hotel Gloria, een uitstekend hotel in de buurt van de heiligdommen. Alle kamers beschikken over bad/douche, toilet, haardroger, televisie en telefoon. U kan er gebruik maken van een terras, een gezellige bar, een televisiekamer, souvenirwinkel, …

Zondag 16 juni

’s Morgens vroeg uit de veren. Vanuit Izegem en Roeselare rijden we over Rijsel, Parijs, Orléans,  Poitiers, Bordeaux, Langon, Pau naar Lourdes. Onderweg zoeken we een leuk plekje op voor onze lekkere lunchbroodjes.

Maandag 17 – Dinsdag 18 – Woensdag 19 juni

Tijdens ons verblijf hebben we ruimschoots de  tijd om Lourdes en de verschillende heiligdommen te bezoeken : de bedevaartbasiliek, de grot, de crypte tussen de Bovenste basiliek en de Rozenkrans-basiliek, het Bernadette-museum, een wandeling langs de Gave bij de Kruisweg van de zieken…

Een suggestie is ook om het toeristische treintje te nemen dat u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad toont. Ook een bezoek aan de molen van Boly, het geboortehuis van Bernadette, is de moeite waarde. En natuurlijk zijn er ook veel gezellige winkeltjes in Lourdes..

We bieden u ook graag één of twee mooie uitstappen (afhankelijk van het weer) aan in de mooie natuur van de Franse Pyreneeën.

Donderdag 20 juni

In de vroege morgen vatten we de terugreis aan met een vrij middagmaal onderweg.

Prijs : € 525,-

Inbegrepen : verblijf op basis van 2-pk en vol pension (ter plaatse) in 3*-hotel, lunchbroodjes tijdens de heenreis, reisbegeleiding, btw, garantiefonds. 

Toeslagen :

* single kamer : € 125,-

* annulatie- en bijstandsverzekering : € 22,50 pp

16/06/2024    5 dagen
 • Bestemming
 • Vertrek
  De Spil (Roeselare) / Garage Mandel Car (Izegem)
 • Inclusief
  Vol pension
  Driesterrenhotel
  Vervoer met goed uitgeruste autocar
  Bezoek(en)
  Reisleider
  Avondmaal
  Middagmaal
  Accommodatie
  Ontbijt