VOLG ONS:
+32(0)51/31 75 74 info@mandelcar.be
Top
 

Tour overzicht

Utrecht, een stad met een unieke dynamiek, combineren we met Amersfoort, wellicht de meest fotogenieke stad van Nederland. Op zondag trekken we naar Amsterdam. Na een rondvaart over de grachten en een vrij middagmaal ontdekken we het historische hart van de stad.
13/07/2024    2 dagen
Nieuw in ons programma! Mandel Car reist dit jaar naar Zuid-Italië! In dit 11-daags programma combineren we de imposante gebouwen en gezellige terrasjes van Rome met de schitterende uitzichten van de Amalfikust, de antieke overblijfselen van Pompeï en het bruisende stadsleven van Napels. Afsluiten doen we op de terugweg in de stad met “het mooiste…
18/07/2024    11 dagen
De Romantische Strasse is een klassieker die de mensen al meer dan vijftig jaar fascineert. Ze is dan ook de oudste en meest bekende toeristische route van Duitsland langsheen de Main. Op deze reis ontdekken we het noordelijke gedeelte van de Romantische Strasse. We worden meegevoerd door een schilderachtig landschap waar we kennismaken met een…
25/08/2024    5 dagen
Normandië heeft veel troeven: een rijk historisch erfgoed, mooie natuur, prachtige landschappen, lekkere kazen, calvados, een verfijnde keuken, de sites waar de geallieerden geland zijn in de tweede wereldoorlog… Dit alles combineren we dit jaar met enkele toppers in Bretagne!
19/09/2024    4 dagen
Dit is de ideale bestemming om uw batterijen op te laden! Genieten van zon en zee in een heerlijk viersterrenhotel in het centrum van Lloret de Mar, dicht bij de uitgaansgelegenheden en het strand.
25/10/2024    9 dagen
We starten onze driedaagse reis in de Ahrvallei, een van de kleinste wijnregio’s van Duitsland. Blauwgrijze terrassen van leisteen lopen steil naar beneden over de brede hellingen. Schilderachtige, witgekalkte dorpjes steken helder af in de zee van wijngaarden.
09/11/2024    3 dagen
Voor wie een daguitstap naar de Duitse kerstmarkten veel te kort is! Schilderachtige kerstmarkten, schitterende winkels, Glühwein… Voor gasten uit de hele wereld geldt Düsseldorf als dé aantrekkelijkste en meest romantische kerstbestemming.
07/12/2024    2 dagen
Ontdek de kerstsfeer aan de Moezel: steden en dorpjes, versierd met duizende lichtjes, gezellige markten waar u allerlei heerlijkheden kunt proeven. We starten in Cochem, waar de kerstmarkt jaarlijks duizenden bezoekers aantrekt. Op zaterdag staat Traben Trarbach op het programma, waarna we naar Bernkastel rijden. ’s Zondags sluiten we onze driedaagse af in Trier, waar…
13/12/2024    3 dagen
Parijs blijft fascineren… We kiezen er voor om op deze winterse tweedaagse tijd te maken voor een bezoek aan de klassiekers van deze stad. Afwisselend te voet, met de boot of met de autocar. Een perfecte citytrip voor allen die Parijs willen (her)ontdekken.
21/12/2024    2 dagen
Vermoedelijk is geen enkele stad ter wereld zo in de ban van de eindejaarsfeesten als Londen. Van half november tot begin januari baden de winkelstraten in een zee van kerstlichtjes. Vooral de kerstverlichting in Oxford Street is indrukwekkend, maar ook Covent Garden schittert met haar extravagante lichtjes. Op Trafalgar Square pronkt een reuzegrote Noorse kerstboom…
28/12/2024    2 dagen